Nieuwbouw in Amstelveen

Het nieuwbouwproject Klaasje ligt in Amstelveen in een groene, parkachtige omgeving én toch zeer centraal. In Amstelveen is het goed toeven. Met 5 minuten fietsen ben je in het gezellige Stadshart, waar je uitgebreid kunt winkelen en in de nabije omgeving liggen een aantal recreatiegebieden waar je heerlijk van de natuur kunt genieten.

Klaasje

De nieuwbouwappartementen van Klaasje in Amstelveen zijn vernoemd naar de straat waar het aan ligt. Aan de noordzijde ligt de Klaasje Zevensterstraat, aan de oostzijde de Camera Obscuralaan en aan de westzijde het fietspad dat de Max Havelaarlaan met de Oranjebaan verbindt. Aan de zuidzijde grenst de locatie aan de Oranjebaan. Ontwikkelcombinatie Klaasje Zevenster realiseert en verkoopt 2 blokken met koopappartementen met ondergrondse parkeerplaatsen en parkeermogelijkheden op openbaar terrein.

De één na groenste stad van Nederland

Amstelveen dankt zijn bestaan aan de rivier de Amstel, vroeger een belangrijke verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot de op één na groenste stad van Nederland, met vele recreatiemogelijkheden. Het Amsterdamse Bos ligt om de hoek en op zo'n 7 minuten fietsafstand vind je het open weidelandschap van de Middenpolder. 

Stadshart Amstelveen
Groene omgeving Amstelveen
Neem gerust contact met ons op Heb je een vraag?
Bekijk of jouw favoriete woning ertussen staat Wonen in Klaasje