Ligging en bereikbaarheid Klaasje

Klaasje ligt aan de oostkant van het Stadshart Amstelveen, in de hoek van de Oranjebaan en de Camera Obscuralaan. Het gebied is goed bereikbaar met de auto, maar toch autoluw dankzij de ondergrondse parkeergarage. Om de hoek vind je bushaltes en een metrostation.

De nieuwbouwappartementen van Klaasje liggen ten noorden van de A9 aan de Oranjebaan (N522), een belangrijke doorgaande weg in Amstelveen die doorloopt tot Ouderkerk aan de Amstel. Vanaf afrit 4 (Ouderkerk aan de Amstel) op de A9 is Klaasje Zevenster in 5 minuten te bereiken via de Burgemeester Boersweg en de Oranjebaan. Met de auto ben je in 20 minuten in Haarlem, in 25 minuten in hartje Amsterdam en in 40 minuten in Utrecht. Ook luchthaven Schiphol is dichtbij: nog geen 20 autominuten.

Openbaar vervoer

Klaasje ligt gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer. Om de hoek, op nog geen 5 minuten lopen, ligt het metrostation. Vanaf hier rijdt zowel de metro (lijn 51) als de tram (tram 5) naar Amsterdam CS. Ook bushaltes zijn op loopafstand te vinden, aan de Camera Obscuralaan en de Oranjebaan. Stap op de 171 naar Hortensiaplein, het belangrijkste ov-knooppunt van Aalsmeer, of naar Bijlmer ArenA.

Op de fiets

Vanuit Klaasje kun je alle kanten op met de fiets. Voor dagelijkse boodschappen bijvoorbeeld, naar het winkelcentrum of het Stadshart, maar ook naar school, een sportvereniging, de tandarts of lekker de natuur in. Fiets bijvoorbeeld naar het veenmeer De Poel of het Kersenbloesempark in het Amsterdamse Bos. Je bent er in een kwartiertje! Met een half uurtje trappen ben je bovendien in het centrum van Amsterdam.

In onderstaande interactieve kaart vind je de dichtstbijzijnde bus, tram- en treinstations. Ook de winkelgebieden en uitgaansgelegenheden zijn hierop te vinden net als de sport- en recreatie faciliteiten. Veel plezier in Klaasje!

Alle gemakken binnen handbereik Wonen in Amstelveen
  Heeft u nog vragen?