Klaasje Zevenster
Logo Logo

Eindelijk is het zover...

Lees verder

Goed nieuws; meer dan 50% van de appartementen is inmiddels verkocht!

Lees verder

De inschrijving voor de 57 luxe appartementen in Klaasje Zevenster is gesloten. De toewijzing heeft reeds plaatsgevonden en als je je hebt ingeschreven kun je de uitslag van de toewijzing zien in je Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

Het is zover: de verkoop van Klaasje is gestart! Alle informatie over de appartementen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Parkeren bij je nieuwe appartement in Klaasje Zevenster is goed geregeld. Elk appartement heeft 1 eigen parkeerplaats in de parkeergarage onder de woningen. Zo hoef je nooit te zoeken naar een plekje! Is één plaats niet voldoende? Goed nieuws, er zijn nog 13 extra plaatsen te koop.

Lees verder

We zijn er bijna klaar voor! Dinsdag 15 mei start de verkoop van de 57 luxe appartementen in Klaasje te Amstelveen. Zet het alvast in je agenda! Benieuwd hoe de verkoop in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Lees verder

Kijk snel verder!

Lees verder

De architect vertelt...

Lees verder

Hoe handig is het om alle info van één of meerdere nieuwbouwprojecten op 1 plek te kunnen terugvinden? Dat kan voortaan via je eigen Mijn Eigen Huis account.

Lees verder

We beginnen het nieuwe jaar goed; het bouwbord van Klaasje is geplaatst.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?