Huren in Klaasje Zevenster

Huren in Klaasje Zevenster

15 november '20

Na de succesvolle verkoopperiode waarin alle 57 appartement van het project Klaasje Zevenster zijn verkocht, zijn nu de huurappartementen aan de beurt. Wil jij graag een heerlijk appartement huren in Klaasje Zevenster in Amstelveen?

Drie woongebouwen met prachtige huurwoningen

Het project Klaasje Zevenster wordt uitgebreid met 89 luxe huurappartementen. Comfortabel wonen in Amstelveen in een appartement dat van alle gemakken is voorzien.

De huurwoningen, aangeboden door MVGM, worden uitgevoerd in diverse indelingen. Kies je voor compact en overzichtelijk met 1 slaapkamer of ruimtelijk en royaal met 3 slaapkamers, twee badkamers en een (dak)terras? De hoofdslaapkamer is zo veel mogelijk gekoppeld aan een badkamer en de badkamers zijn geschikt te maken voor rolstoelgebruik.

Heb je interesse? MVGM biedt jou de mogelijkheid tot het maken van een afspraak om de modelwoning te bekijken. 

Meer informatie lees je via onderstaande button.

Lees hier verder
image alt

Afwerking van het appartement

Geniet van een complete keuken met een combi-oven, koelkast op bladhoogte en het koken via inductie. Om de appartementen rolstoelvriendelijk te maken, zijn er geen drempels tussen de verschillende vertrekken in de woning. Dat is wel zo prettig.

Net zoals bij de koopwoningen is veiligheid heel belangrijk. De appartementen zijn gebouwd volgens het politiekeurmerk en zijn voorzien van videofoon met WiFi en slimme rookmelders. Daarnaast draagt de camerabewaking in het complex bij aan een veilige omgeving.

Parkeren onder je huis

Elk appartement beschikt over een ondergrondse parkeerplaats die in de huurprijs is inbegrepen. Een fijne plek om de auto te parkeren.

Interesse in huren in Klaasje Zevenster? Lees verder
Wonen in Amstelveen? Bekijk de omgeving