Activeer je Mijn Eigen Huis account

Wat is een Mijn Eigen Huis account?

19 februari '18

Hoe handig is het om alle info van Klaasje op 1 plek terug te kunnen zien? Dat kan voortaan via het Mijn Eigen Huis account van BPD.

Waarom een Mijn Eigen Huis account?

Een Mijn Eigen Huis account maakt het mogelijk om jouw favoriete appartementen in Klaasje te bewaren. Door op het hartje bij het appartementstype te klikken voeg je eenvoudig dat appartement toe aan je persoonlijke account. Je krijgt zo een duidelijk overzicht wat er allemaal al bekend is over Klaasje. Zo kun je bijvoorbeeld per project nieuwsberichten teruglezen.

Niet alleen handig ook een must

Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je over een tijdje écht een appartement in Klaasje wilt kopen. Als de verkoop van de appartementen in Klaasje start, schrijf je je hier in voor de bouwnummers van je keuze. Ook staan alle verkoopstukken hier op 1 plek bij elkaar en kun je ze downloaden. Hoe handig is dat?

Hoe maak ik een Mijn Eigen Huis account aan?

Je kunt op 2 manieren je Mijn Eigen Huis account aanmaken.

  1. Rechtsboven op de website van Klaasje zie je een zwart icoontje van een poppetje staan. Klik hier op en er verschijnt een nieuw scherm. Hier kun je met je e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord jouw Mijn Eigen Huis account aanmaken. Je kunt nu je favoriete appartementen toevoegen door op de hartje te klikken bij het appartementstype. 

  2. Bij de afbeelding van de appartementstypes in Klaasje staat een hartje. Klik op het hartje bij jouw favoriete appartement en er verschijnt een nieuw scherm waar je je eigen account kunt aanmaken. Zo voeg je je favoriete appartement toe aan je Mijn Eigen Huis account en staan al je favoriete appartementen bij elkaar.

Maak vandaag nog je persoonlijke account aan. Je bent dan goed voorbereid zodra de verkoop van de appartementen start.

Meer uitleg over Mijn Eigen Huis Heb je een vraag?
Wonen in Klaasje? Bekijk het woningaanbod