Wordt dit jouw uitzicht?

18 april '18

In Klaasje komen 2 woongebouwen met koopappartementen. Eén kleinschalig gebouw met 5 woonlagen en een tweede woongebouw met 10 woonlagen. Het tweede woongebouw bevindt zich op de hoek van de Camera Obscuralaan en de Oranjebaan. Het uitzicht vanaf de bovenste etage is uitgewerkt in een impressie. Vanaf dit punt kijk je uit op het vele groen en zie je zelfs de Amsterdam Arena in de verte liggen!

Uitzicht op groen!

Klaasje ligt in een omgeving met veel groen en bij het ontwerp van het plan is hier rekening mee gehouden. Het hart van Klaasje wordt gevormd door een binnentuin. De buitenruimtes van Klaasje verschillen in ligging en dit zorgt ervoor dat er appartementen zijn welke uitkijken op de binnentuin en ook appartementen welke uitkijken richting het groen nabij de omgeving. De impressie aan de rechterkant geeft een beeld vanuit het hoogste woongebouw! 

Impressie Klaasje Balkon

Wintertuin

Binnen Klaasje zijn er diverse appartementen met één of zelfs twee wintertuinen. Een wintertuin is een balkon of terras dat middels een prachtige glazenwand omgetoverd kan worden tot een serre. Hier zit je binnen en toch voelt het een beetje als buiten. Met een wintertuin kan je al heel vroeg van het voorjaar genieten en tot diep in het najaar je koffie 'buiten' drinken. Hoe mooier het weer wordt, hoe verder je de glazenwand openschuift. 

Scroll naar links of rechts om de wintertuin in de zomer- en wintersetting te zien!

Lees hier het belang van een eigen account Mijn eigen huis account
Hoe wil je wonen? Bekijk het woningaanbod